Otvaranje medjunarodne izlozbe DOBOJ SALON 2013

Autor Oliver Vukmirovic on . Posted in FIAP Izložbe

U Umjetničkoj galeriji Centra za kulturu u Doboju je otvorena Prva međunarodna izložba umjetničke fotografije “Doboj salon 2013”, na kojoj je predstavljeno 377 autora iz 60 zemalja. Izloženo je 49 fotografija u boji ili monohromatske izrađene na papiru od nagradjenih autora na salonu te manji broj radova autora iz Foto kluba Doboj.

"Drago mi je da sam vidio veći broj kvalitetnih fotografija dobojskih foto amatera, koje po vizuelnom razmišljanju i stapanju motiva u umjetničkom izražavanju, ne zaostaju sa fotografijama inostranih autora, učesnika ove izložbe", izjavio je akademski vajar iz Doboja Drago Handanović.

Organizator izložbe, koja će biti otvorena do kraja ovog mjeseca, jeste Foto kino klub Doboj u saradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje u Doboju. Međunarodna izložba fotografija „Doboj salon 2013" koja je okupila tristo sedamdeset autora iz šezdeset evropskih i svjetskih zemalja. Izložba je otvorena protekle sedmice u dobojskoj umjetničkoj galeriji, a za sve ljubitelje umjetničke fotografije biće otvorena do kraja godine.

 

 

Fotografije su autorsko djelo. Autor zadrzava sva prava. Nije dozvoljena upotreba fotografija i video materijala bez saglasnosti i dozvole autora. 

Copyright © 2013 Foto Klub Infinity Doboj
http://bigtheme.net/
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Ламперия от ЕМСИЕН-3