Uclanjivanje u AUF BiH za 2014. godinu

Autor Oliver Vukmirovic on . Posted in Razna Obavjestenja

Obavještavamo sve zainteresovane fotografe i članove AUF BiH da je započeo ciklus učlanjivanja u AUF BiH za 2014. godinu. Cijena godišnje članarine je 20 KM i uplata se vrši organizovano puten klubova i foto grupa ili pojedinačno.

Uplate se vrše na žiro račun broj 1941041066600115 kod Pro Credit banka Filijala Tuzla. Članarina važi od dana učlanjivanja godinu dana. Svaki član dužan je dostaviti pojedinačno ili putem kluba podatke i to ime i prezime, adresu, telefon, e- mail obzirom da će se voditi evidencija o članstvu na web sajtu. (podatke poslati na e mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ).

Obzirom da je i za prošlu godinu došao određen broj nepotpunih podataka to će spiskovi biti dostavljeni predsjednicima klubova na ažuriranje. Posebno molimo članove koji se pojedinačno učlanjuju da dostave e mailom svoje podatke jer banke ove podatke bez obzira što su ispisani na uplatnici ne dostavljaju na izvodu.

Član može dobiti člansku kartu koja se izdaje na neodređeno vrijeme. Cijena članske karte je 10 KM sa poštarinom i uplaćuje se na žiro račun AUFBiH.

Izdavanje PRESS kartica vrši se prema Pravilniku o izdavanju PRESS kartice. Članovi koji su ispunili uslov za PRESS karticu treba da pošalju fotografiju na e mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i da na žiro račun AUFBiH uplate 30 KM. Kartica se izdaje na period od tri godine.

 

Fotografije su autorsko djelo. Autor zadrzava sva prava. Nije dozvoljena upotreba fotografija i video materijala bez saglasnosti i dozvole autora. 

Copyright © 2013 Foto Klub Infinity Doboj
http://bigtheme.net/
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Ламперия от ЕМСИЕН-3