Novi Clanovi

Autor Admin on . Posted in Novo Clanstvo

 

Ovdje mozete preuzeti  PRISTUPNICU FKI  

Članovi kluba mogu biti svi državljani BiH i RS bez obzira na nacionalnu, rasnu, polnu i drugu pripadnost, a koji potpišu pristupnicu (ili elektronski popunjenu pristupnicu poslatu na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ) i koji prihvataju odredbe Statuta i druge akte Kluba.

Učlanjenje i evidencija o članstvu vodi se na način kako to propisuju strukovni savezi u koje je Klub učlanjen i udružen.

Svim članovima koji su uplatili članarinu i potpisali pristupnicu ili poslali elektronsku pristupnicu putem e-mail, izdaje se članska karta Kluba.

Visina članarine je 20 KM i važi godinu dana, odnosno rok važenja članstva je godina za koju je izvršena uplata članarine bez obzira na period uplate i učlanjenja u toku godine. 

Svi članovi koji žele produžiti članstvo, te zainteresovani pojedinci, mogu preuzeti elektronski obrazac, popuniti ga te uredno popunjen obrazac poslati na e-mail kluba:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   ili putem kontakt forme na web stranici kluba:  http://www.fotodoboj.com/index.php/kontakt/kontakt-fki/kontakt-kluba-infinity.
Uz popunjen Zahtjev/Pristupnicu obavezno dostaviti i jednu fotografiju za potrebe izrade članske karte.
Nakon zaprimanja Zahtjeva/Pristupnice novi i stari članovi dužni su uplatiti 20 KM na ime članarine na sastanku Kluba i tom prilikom preuzeće članske karte

Uplatu članarine moguće je izvršiti putem PayPal-a.

  1. Putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  2. Putem linka: 

 

Foto klub Infinity Doboj je neprofitna organizacija fotografa amatera. Sva zainteresovana fizička i/ili pravna lica u zemlji ili inostranstvu mogu donirati sredstva putem PayPal-a. Visina iznosa novčanih donacija je prema mogućnostima donatora. 

Name | Organization
Address | E-mail | Contact pho

 

Fotografije su autorsko djelo. Autor zadrzava sva prava. Nije dozvoljena upotreba fotografija i video materijala bez saglasnosti i dozvole autora. 

Copyright © 2013 Foto Klub Infinity Doboj